Horváth Renáta grafikus
Horváth Renáta grafikus

HORVÁTH RENÁTA

#grafikus #webdesigner


BEMUTATKOZÁS

Szeretnék röviden bemutatkozni, hogy lehessen tudni, hogy ki áll a weboldal mögött.

1. Ki vagyok én?

Szabadúszó grafikus/webdesigner vagyok. Végzettségemet tekintve programozó és logisztikus. Mindig vonzottak a kreatív tevékenységek, szeretem a szép dolgokat és az informatikát is, mégis teljesen véletlenül találtam rá erre a világra néhány évvel ezelőtt. Kezdőként sok pályázaton indultam és a folyamatos gyakorlás meghozta az eredményét - eljutottam arra szintre, hogy elkezdhettem megbízásokat vállalni. Jelenleg szabadúszóként, otthonról dolgozom ügyfeleimnek. Vannak, akiknek csak egy-egy projekt erejéig van szükségük grafikusra, míg mások visszatérő ügyfelekké válnak.

2. Mivel foglalkozom?

Elsősorban logó-és arculattervezéssel, weboldalak megtervezésével (bannerekkel, ikonok megrajzolásával is) és nyomdai anyagokkal (kiadványokkal nem) foglalkozok. Hobbiként pedig videókat vágok, amik a youtube csatornámra kerülnek fel.

3. Mi jellemez grafikusként?

Szeretem a letisztult designt, a színeket, az egyszerre ötletes és egyszerű megoldásokat. Igyekszem olyan határidőket vállalni, amiket be is tudok tartani és nem túl vállalni magam, hogy utána meg kicsússzak az időből! Korrekt, egyenes embernek tartom magam, nem szokásom felszívódni és lapítani. Természetesen cserébe ügyfeleimtől is elvárom ezeket.

4. Milyen terveim vannak?

Hosszú távon szeretnék egyedül, szabadúszóként dolgozni, nem tervezek cégalapítást vagy "beülős" irodai munkát. A grafikával is hosszú időre tervezek...